Συνελήφθη 66χρονη πρόεδρος συνδέσμου - Κατηγορείται για οικονομικής φύσεως αδικήματα

Συνελήφθη 66χρονη πρόεδρος συνδέσμου - Κατηγορείται για οικονομικής φύσεως αδικήματα

Η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, καθώς επίσης και άλλων συναφών αδικημάτων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 66 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόεδρο συνδέσμου ατόμων που στηρίζει άτομα με συγκεκριμένη ασθένεια. 

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής της.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.