Όμορφη εκδήλωση στο Προεδρικό: Άκουσαν τα κάλαντα από τους μαθητές ΠτΔ και Πρώτη Κυρία

Όμορφη εκδήλωση στο Προεδρικό: Άκουσαν τα κάλαντα από τους μαθητές ΠτΔ και Πρώτη Κυρία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η σύζυγος του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη άκουσαν σήμερα τα Κάλαντα από παιδιά, μεταξύ άλλων, δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του ευχήθηκαν στα παιδιά Καλές Γιορτές και τα κάλεσα να παρευρεθούν στη διήμερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνεται στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του άκουσαν τα Κάλαντα από παιδιά των ακόλουθων σχολείων:

Δημοτικό Αγίας Μαρίνας, Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου, Δημοτικό Σχολείο Αγίων Τριμιθιάς, Δημοτικό Σχολείο Γερίου Β’, Γ’ Σχολείο  Αγλαντζιάς, Ευαγγελισμός, Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς, Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας,

Σχολή Κωφών «Γεώργιος Μάρκου», Δημοτικό Σχολείο «Πευκιος Γεωργιάδης»,

Γυμνάσιο Ανθούπολης, Γυμνάσιο Διανέλλου και Θεοδότου, Γυμνάσιο Ακρόπολης.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE