Eurovision 2025: Πόσο θα κοστίσει ο ελληνικός τελικός της ΕΡΤ;

Eurovision 2025: Πόσο θα κοστίσει ο ελληνικός τελικός της ΕΡΤ;

Το MAD TV σε συνεργασία με την ΕΡΤ θα αναλάβει τη διοργάνωση του Εθνικού τελικού της Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Συγκεριμένα η DAM Παραγωγές ΑΕ (η εταιρεία παραγωγής του MAD TV που πραγματοποιεί όλα τα μεγάλα events του καναλιού όπως MAD Awards, MADWALK κ.α.) αναλαμβάνει μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ το έργο της παραγωγής και παρουσίασης του Εθνικού Τελικού για τη συμμετοχή της ΕΡΤ στον Διαγωνισμό της Eurovision 2025.

Τα νεότερα γύρω από την βραδιά που διοργανώνει η ΕΡΤ, σε συνεργασία με τη μεγάλη παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, παρουσίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Το τίμημα που δεν θα υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 195.000 πλέον ΦΠΑ για το σύνολο της παραγωγής, θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το έτος 2025», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση για την βραδιά του ελληνικού τελικού.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε: «Για μία τέτοια παραγωγή νομίζω το νούμερο δεν είναι μεγάλο. Μου κάνει εντύπωση που η ΕΡΤ των 4000 εργαζομένων και των εγκαταστάσεων που έχει αναλάβει κορυφαία αθλητικά γεγονότα και τα έχει φέρει εις πέρας πολύ αποτελεσματικά, να μην μπορεί να αναλάβει αυτή την βραδιά και να επιβαρύνεται ο Έλληνας φορολογούμενος με 195.000».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE