Χάσατε διαβατήριο ή ταυτότητα και τα δηλώσατε ως κλοπιμαία; Τι θα συμβεί σύμφωνα με την Αστυνομία

Χάσατε διαβατήριο ή ταυτότητα και τα δηλώσατε ως κλοπιμαία; Τι θα συμβεί σύμφωνα με την Αστυνομία

Για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών εγγράφων των πολιτών, η Αστυνομία, έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις για άμεση ακύρωση της ισχύος των διαβατηρίων και των πολιτικών ταυτοτήτων, που δηλώνονται ως απολεσθέντα ή κλοπιμαία.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα ανάκλησης της πιο πάνω δήλωσης και επαναφοράς της ισχύος των εν λόγω εγγράφων.

Ως εκ τούτου, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας του κοινού, επισημαίνεται πως σε περίπτωση ανάκτησης ή εντοπισμού των πιο πάνω εγγράφων, αυτά δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE