Τον «έκαψε» μαρτυρία - Έκλεψε όχημα με υπολογιστές στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Έκλεψε όχημα με υπολογιστές στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η κλοπή του αυτοκινήτου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από την ιδιοκτήτριά του 10 Δεκεμβρίου 2024. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, το όχημα κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 9 και 10 Δεκεμβρίου 2024, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. Εντός του οχήματος φέρονται να βρίσκονταν και να κλάπηκαν επίσης, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αριθμός συσκευών αποθήκευσης δεδομένων.  

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE