Τον «έκαψε» μαρτυρία - Έκλεψε όχημα με υπολογιστές στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Έκλεψε όχημα με υπολογιστές στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η κλοπή του αυτοκινήτου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από την ιδιοκτήτριά του 10 Δεκεμβρίου 2024. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, το όχημα κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 9 και 10 Δεκεμβρίου 2024, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. Εντός του οχήματος φέρονται να βρίσκονταν και να κλάπηκαν επίσης, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αριθμός συσκευών αποθήκευσης δεδομένων.  

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE