Σήμερα στην Ολομέλεια το θέμα με τους αερόσακους TAKATA - Τι προβλέπει η πρόταση νόμου

Σήμερα στην Ολομέλεια το θέμα με τους αερόσακους TAKATA - Τι προβλέπει η πρόταση νόμου

Στην Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής θα συζητηθεί σήμερα η πρόταση νόμου για το θέμα των ελαττωματικών αερόσακκων που αφορά δεκάδες χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων.

Ακολούθως η πρόταση θα τεθεί, εκ νεου, προς ψήφιση στην Ολομέλεια, πριν από την έναρξη της συζήτησης για τους κρατικούς προϋπολογισμούς.

Με την πρόταση νόμου μεταβιβάζεται στον Υπουργό Μεταφορών η εξουσία να εκδίδει διάταγμα καθορισμού της διαδικασίας ανάκλησης και ακινητοποίησης οχημάτων, μέχρι την αντικατάσταση των επικίνδυνων αερόσακων.

Η πρόταση νόμου είχε οδηγηθεί αρχικά προς ψήφιση στην Ολομέλεια την περασμένη Πέμπτη, αλλά αποφασίστηκε, ύστερα απο ψηφοφορία, να δοθεί αναβολή ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος εξέτασης των τροπολογιών, που έγιναν στο σχετικό κείμενο.

ΠΗΓΗ: news.rik.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE