Ενώπιον της Ολομέλειας το ζήτημα με τους αερόσακους Takata - Δείτε live

Ενώπιον της Ολομέλειας το ζήτημα με τους αερόσακους Takata - Δείτε live

Αρχίζει σήμερα η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025.

Παράλληλα, στην Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής συζητήθηκε σήμερα η πρόταση νόμου για το θέμα των ελαττωματικών αερόσακων που αφορά δεκάδες χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νομοθετική εργασία για το θέμα των ελλαττωματικών αεροσάκων Τακάτα, θέμα το οποίο αναβλήθηκε στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας. Η πρόταση θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια, πριν από την έναρξη της συζήτησης για τους κρατικούς προϋπολογισμούς.

Παρούσα στην Ολομέλεια βρίσκεται και η κ. Μαρία Λούη, μητέρα του 24χρονου Κυριάκου Όξινου, που έχασε τη ζωή του από την ελαττωματική λειτουργία του εν λόγω τύπου αερόσακου.

Δείτε live

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο - Ο Οδυσσέας το μόνο όνομα για την προεδρία - Στο κάδρο και οι Προεδρικές του 2028 - Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία

ΑΛΜΑ: Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο - Ο Οδυσσέας το μόνο όνομα για την προεδρία - Στο κάδρο και οι Προεδρικές του 2028 - Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία

Σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κινήματος «ΑΛΜΑ» αναμένεται να ληφθούν σήμερα στις 18:00, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε τρία βασικά ζητήματα: την ημερομηνία διεξαγωγής του εκλογικού Συνεδρίου, την κούρσα για την προεδρία του Κινήματος και τον ευρύτερο σχεδιασμό ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE