Πήρε φωτιά σπίτι στο Κολόσσι: Έτρεξαν να γλιτώσουν οι ένοικοι - Λεπτομέρειες

Πήρε φωτιά σπίτι στο Κολόσσι: Έτρεξαν να γλιτώσουν οι ένοικοι - Λεπτομέρειες

Φωτιά ξέσπασε σε οικία στο Κολόσσι Λεμεσού το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τρια πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποί προέκυψε από τζάκι.

Η πυρκαγιά επηρεάσε τη ξύλινη οροφή ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο.

Οι ένοικοι της οικίας κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς βρίσκονταν εντός και εξήλθαν με ασφάλεια.

Λόγω του ότι η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία εφάπτεται με δεύτερη οικία με κοινή ξύλινη σκεπή, γίνεται προσπάθεια να μην μεταφερθεί κυρίως ο καπνός στην εφαπτόμενη οικία με αποδόμηση της οροφής για τελική κατάσβεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.