Πήρε φωτιά σπίτι στο Κολόσσι: Έτρεξαν να γλιτώσουν οι ένοικοι - Λεπτομέρειες

Πήρε φωτιά σπίτι στο Κολόσσι: Έτρεξαν να γλιτώσουν οι ένοικοι - Λεπτομέρειες

Φωτιά ξέσπασε σε οικία στο Κολόσσι Λεμεσού το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τρια πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποί προέκυψε από τζάκι.

Η πυρκαγιά επηρεάσε τη ξύλινη οροφή ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο.

Οι ένοικοι της οικίας κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς βρίσκονταν εντός και εξήλθαν με ασφάλεια.

Λόγω του ότι η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία εφάπτεται με δεύτερη οικία με κοινή ξύλινη σκεπή, γίνεται προσπάθεια να μην μεταφερθεί κυρίως ο καπνός στην εφαπτόμενη οικία με αποδόμηση της οροφής για τελική κατάσβεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE