Συναγερμός στις Αρχές από φωτιά σε πρατήριο καυσίμων - Βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τις αντλίες

Συναγερμός στις Αρχές από φωτιά σε πρατήριο καυσίμων - Βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τις αντλίες

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην είσοδο πρατηρίου υγρών καυσίμων, που βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου Μακαρίου στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η φωτιά φέρεται να ξέσπασε στην ηλεκτρονική πινακίδα του πρατηρίου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις αντλίες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η η αιτία της φωτιάς, που κατασβήστηκε άμεσα, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από διερχόμενους, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την πυροσβεστική.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE