Συναγερμός στις Αρχές από φωτιά σε πρατήριο καυσίμων - Βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τις αντλίες

Συναγερμός στις Αρχές από φωτιά σε πρατήριο καυσίμων - Βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τις αντλίες

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην είσοδο πρατηρίου υγρών καυσίμων, που βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου Μακαρίου στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η φωτιά φέρεται να ξέσπασε στην ηλεκτρονική πινακίδα του πρατηρίου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις αντλίες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η η αιτία της φωτιάς, που κατασβήστηκε άμεσα, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από διερχόμενους, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την πυροσβεστική.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.