Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση μπαλκονιού – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση μπαλκονιού – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, καθώς έχασε τη ζωή του 67χρονος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 67χρονος Χαράλαμπος Κότσαπας, ενώ εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε μπαλκόνι διαμερίσματος, έπεσε στο κενό μετά από υποχώρηση του μπαλκονιού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 67χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE