Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους καθώς και στο Παλαιχώρι προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 64χρονης Μαρίας Κουτσίδου από Παλαιχώρι Ορεινής, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι, σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 14:00.

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγονή και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE