Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους καθώς και στο Παλαιχώρι προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 64χρονης Μαρίας Κουτσίδου από Παλαιχώρι Ορεινής, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι, σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 14:00.

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγονή και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE