Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους καθώς και στο Παλαιχώρι προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 64χρονης Μαρίας Κουτσίδου από Παλαιχώρι Ορεινής, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι, σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 14:00.

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγονή και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE