Μαθήτρια έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Μαθήτρια  έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Χωρίς τέλος φαίνεται να συνεχίζονται τα περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς στα σχολεία.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, μαθήτρια κάτω των 14 ετών φέρεται να πέταξε γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας. Η καθηγήτρια χρειάστηκε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο με εξωτερική εκδορά στο κεφάλι ενώ επίσης έπιασε μια μέρα άδειας απουσίας από το σχολείο.

Η μαθήτρια έχει αποβληθεί για δύο μέρες ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς της.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, η καθηγήτρια δεν έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία, ωστόσο η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη από χθες και προχώρησε με τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE