Μαθήτρια έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Μαθήτρια  έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Χωρίς τέλος φαίνεται να συνεχίζονται τα περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς στα σχολεία.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, μαθήτρια κάτω των 14 ετών φέρεται να πέταξε γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας. Η καθηγήτρια χρειάστηκε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο με εξωτερική εκδορά στο κεφάλι ενώ επίσης έπιασε μια μέρα άδειας απουσίας από το σχολείο.

Η μαθήτρια έχει αποβληθεί για δύο μέρες ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς της.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, η καθηγήτρια δεν έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία, ωστόσο η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη από χθες και προχώρησε με τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.