Μαθήτρια έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Μαθήτρια  έριξε μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας - Ενήμερη η Αστυνομία

Χωρίς τέλος φαίνεται να συνεχίζονται τα περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς στα σχολεία.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, μαθήτρια κάτω των 14 ετών φέρεται να πέταξε γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι καθηγήτριας. Η καθηγήτρια χρειάστηκε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο με εξωτερική εκδορά στο κεφάλι ενώ επίσης έπιασε μια μέρα άδειας απουσίας από το σχολείο.

Η μαθήτρια έχει αποβληθεί για δύο μέρες ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς της.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, η καθηγήτρια δεν έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία, ωστόσο η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη από χθες και προχώρησε με τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE