Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο όταν ένας 14χρονος από το γυμνάσιο Καστριτσίου πήγε με μαχαίρι στο γυμνάσιο Ρίου και απείλησε μαθητή.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, ο λόγος ήταν τα μάτια μιας κοπέλας.

Οι καθηγητές αλλά και οι άλλοι μαθητές κατάλαβαν γρήγορα τι συνέβαινε και βγήκαν έξω. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν και ο 14χρονος με το μαχαίρι το έβαλε στα πόδια.

Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία και οι καθηγητές έδωσαν τα στοιχεία του μαθητή από το Καστρίτσι, ώστε να διερευνήσει το θέμα.

Ο μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθη. Δύο ώρες νωρίτερα είχε υπάρχει συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Καστριτσίου άγνωστο για ποιον λόγο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE