Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο όταν ένας 14χρονος από το γυμνάσιο Καστριτσίου πήγε με μαχαίρι στο γυμνάσιο Ρίου και απείλησε μαθητή.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, ο λόγος ήταν τα μάτια μιας κοπέλας.

Οι καθηγητές αλλά και οι άλλοι μαθητές κατάλαβαν γρήγορα τι συνέβαινε και βγήκαν έξω. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν και ο 14χρονος με το μαχαίρι το έβαλε στα πόδια.

Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία και οι καθηγητές έδωσαν τα στοιχεία του μαθητή από το Καστρίτσι, ώστε να διερευνήσει το θέμα.

Ο μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθη. Δύο ώρες νωρίτερα είχε υπάρχει συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Καστριτσίου άγνωστο για ποιον λόγο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE