Καιρός: Μέχρι πότε θα έχουμε βροχές - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Μέχρι πότε θα έχουμε βροχές - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένει η Μετεωρολογική Υπηρεσία από απόψε έως και την Παρασκευή.

Ο μετεωρολογικός λειτουργός Ιάσωνας Χριστοδούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι απόψε αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια με το ίδιο σκηνικό να σημειώνεται και την Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων.

Από το μεσημέρι της Τρίτης αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες που όμως δεν θα έχουν την σημερινή ένταση. Τη μέρα των Χριστουγέννων, την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται και πάλι μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες και στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Στα ψηλότερα ορεινά, δηλαδή σε υψόμετρο 1.500 μέτρων και άνω αναμένεται την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή και χιονόπτωση.

Σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες θα κυμαίνονται έως και την Παρασκευή στις μέσες κλιματολογικές των 16 βαθμών κελσίου με μικρή πτώση Πέμπτη και Παρασκευή γύρω στους 14.

Η Μετεωρολογική δεν προβλέπει ανανέωση της Κίτρινης Προειδοποίησης για απόψε και αύριο αλλά η κατάσταση είναι υπό αξιολόγηση και εάν χρειαστεί θα εκδοθούν νέες συστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE