Ελλάδα: Στο νοσοκομείο 15χρονος σε κατάσταση οξείας μέθης

Ελλάδα: Στο νοσοκομείο 15χρονος σε κατάσταση οξείας μέθης

Ένα ακόμη περιστατικό μέθης ανηλίκου απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος patris.gr, τα ξημερώματα της Τρίτης κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για ανήλικο που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο 15χρονος διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Για το περιστατικό ενημέρωσαν οι αστυνομικές αρχές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE