Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Η δεξιά λωρίδα του δρόμου έκλεισε προσωρινά γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το όχημα έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE