Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος επιτίθεται με λοστό στην 29χρονη στα Εξάρχεια - Σκληρές εικόνες

Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος επιτίθεται με λοστό στην 29χρονη στα Εξάρχεια - Σκληρές εικόνες

Άγρια επίθεση δέχτηκε μια 29χρονη στα Εξάρχεια από έναν 33χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος προφυλακίστηκε.

Η νεαρή γυναίκα είχε δεχθεί χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, τη στιγμή που περπατούσε αμέριμνη στην οδό Καλλιδρομίου.

Η επίθεση ήταν πολύ άγρια και έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα καταστήματος, το οποίο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ η στιγμή της επίθεσης, με τον Παλαιστίνιο να χτυπάει με μένος την 29χρονη, η οποία είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Μάλιστα, όπως έχει αποτυπωθεί στο βίντεο, συνεχίζει να τη χτυπάει πισώπλατα και στο κεφάλι, αδιαφορώντας τόσο για τους περαστικούς που έβλεπαν τι συνέβαινε, όσο και για τις κάμερες ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE