Φυλακισμένος «ζήλεψε» τον Spiderman και απέδρασε σκαρφαλώνοντας σε σωλήνα και τοίχους

Φυλακισμένος «ζήλεψε» τον Spiderman και απέδρασε σκαρφαλώνοντας σε σωλήνα και τοίχους

Ένας φυλακισμένος στη Νέα Ζηλανδία θέλησε να αποδράσει και αποφάσισε να γίνει... Spiderman.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύθηκε στην Daily Mail, φαίνεται ο άνδρας, ο οποίος φοράει μόνο ένα σορτσάκι, να είναι σκαρφαλωμένος πάνω σε έναν σωλήνα και να προσπαθεί να κατέβει πολλούς ορόφους.

Ο Ντέιμον Άντερσον, όπως είναι το όνομά του, νοσηλευόταν  φρουρούμενος και θεώρησε πως ήταν η ευκαιρία του να απελευθερωθεί.

Έτσι, σκαρφάλωσε σε τοίχο και στη συνέχεια σε έναν σωλήνα και κατέβηκε όλους τους ορόφους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, κάποια στιγμή σταματάει σκαρφαλώνοντας σε άλλο τοίχο, στη συνέχεια πιάνεται ξανά από τον σωλήνα και τελικά καταφέρνει να φτάσει στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Waikato στην πόλη Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ο άνδρας αυτός δεν θεωρείται επικίνδυνος, ωστόσο γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE