Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, θα παραμείνουν σε επιφυλακή δυνάμεις πυρόσβεσης καθόλη τη διάρκεια της νύκτας.

Τα α ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία.Η πρώτη εκτίμηση και πληροφορία είναι ότι πιθανόν η πυρκαγιά να προκλήθηκε από 
εν ενεργεία τζάκι (τσιμινιά).

Υπενθυμίζεται ότι, πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λεμύθου. Για κατάσβεση επιχείρησαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού (Πυροσβεστικών Σταθμών Μονιάτη και Πελεντρίου) και υποστήριξαν πυροσβεστικά όχημα των Βρετανικών Βάσεων.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.