Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, θα παραμείνουν σε επιφυλακή δυνάμεις πυρόσβεσης καθόλη τη διάρκεια της νύκτας.

Τα α ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία.Η πρώτη εκτίμηση και πληροφορία είναι ότι πιθανόν η πυρκαγιά να προκλήθηκε από 
εν ενεργεία τζάκι (τσιμινιά).

Υπενθυμίζεται ότι, πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λεμύθου. Για κατάσβεση επιχείρησαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού (Πυροσβεστικών Σταθμών Μονιάτη και Πελεντρίου) και υποστήριξαν πυροσβεστικά όχημα των Βρετανικών Βάσεων.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE