Έκλεισε ραντεβού μαζί τους για αγορά κρυπτονομισμάτων και τον λήστεψαν - Τον χτύπησαν στο κεφάλι και του απέσπασαν πολλές χιλιάδες ευρώ

Έκλεισε ραντεβού μαζί τους για αγορά κρυπτονομισμάτων και τον λήστεψαν - Τον χτύπησαν στο κεφάλι και του απέσπασαν πολλές χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας και κλοπής 100.000 ευρώ, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με καταγγελία 32χρονου, χθες το μεσημέρι ο ίδιος, είχε διευθετήσει συνάντηση σε περιοχή της Λεμεσού, με δύο πρόσωπα, με σκοπό την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ενώ βρίσκονταν στο όχημά του για διευθέτηση της αγοράς, ένας εκ των δύο προσώπων, τον κτύπησε στο κεφάλι και αφού άρπαξε μια τσάντα ώμου που περιείχε το πιο πάνω χρηματικό ποσό, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το δεύτερο πρόσωπο περιορίστηκε από τον παραπονούμενο, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE