Δύο νεκροί μετά από πυρά σε χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ στο Μεξικό

Δύο νεκροί μετά από πυρά σε χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ στο Μεξικό

Σε τραγωδία κατέληξε ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ του Μεξικού την Τρίτη (24/12) όταν ο διοργανωτής του και ακόμη ένα άτομο έπεσαν νεκροί μετά από πυρά που εκτοξεύτηκαν από άγνωστους δράστες.

Μάλιστα, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια χορού, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Ο διευθυντής της χριστουγεννιάτικης γιορτής της Τσιλπανσίνγκο, της πρωτεύουσας της πολιτείας Γκερέρο, Μαρτίν Ραμίρες Ρουίς, δολοφονήθηκε από εκτελεστές που είχαν παρεισφρήσει στο πλήθος των χορευτών και τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής.

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του δεύτερου θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν κάθε χρόνο στο παραδοσιακό φεστιβάλ της παραμονής των Χριστουγέννων, που οργανώνεται εδώ και δυο αιώνες και συμπεριλαμβάνει περίπατο με τα πόδια στους δρόμους της πόλης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ανακοινώθηκε πως ακυρώνονται μετά τον φόνο, σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE