Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων στην Κύπρο - Μεγάλη πίεση στα νοσηλευτήρια

Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων στην Κύπρο - Μεγάλη πίεση στα νοσηλευτήρια

Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων της Γρίπης, του RSV και του Κορωνοϊού παρουσιάζεται στην Κύπρο με αποτέλεσμα τα δημόσια νοσηλευτήρια να δέχονται μεγάλη πίεση.

Το φαινόμενο είναι πανευρωπαϊκό και ήδη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων είχε προβεί σε έντονες προειδοποιήσεις ενόψει γιορτών και συναθροίσεων.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται γύρω στους 80 ασθενείς, στο Νοσοκομείο Λεμεσού 60 ενώ πολλές νοσηλείες παιδιών με εποχικές λοιμώξεις έχει και το Μακάριο Νοσοκομείο.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE