Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων στην Κύπρο - Μεγάλη πίεση στα νοσηλευτήρια

Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων στην Κύπρο - Μεγάλη πίεση στα νοσηλευτήρια

Έξαρση τριών εποχικών λοιμώξεων της Γρίπης, του RSV και του Κορωνοϊού παρουσιάζεται στην Κύπρο με αποτέλεσμα τα δημόσια νοσηλευτήρια να δέχονται μεγάλη πίεση.

Το φαινόμενο είναι πανευρωπαϊκό και ήδη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων είχε προβεί σε έντονες προειδοποιήσεις ενόψει γιορτών και συναθροίσεων.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται γύρω στους 80 ασθενείς, στο Νοσοκομείο Λεμεσού 60 ενώ πολλές νοσηλείες παιδιών με εποχικές λοιμώξεις έχει και το Μακάριο Νοσοκομείο.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE