«Μαγικό» τοπίο το Τρόοδος μετά την ασταμάτητη χιονόπτωση - Δείτε βίντεο

«Μαγικό» τοπίο το Τρόοδος μετά την ασταμάτητη χιονόπτωση - Δείτε βίντεο

Πολύ όμορφες είναι οι εικόνες από το Τρόοδος, λόγω της χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το τοπίο να «ντύνεται» στα λευκά.

Όπως θα δείτε από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (σ.σ. στο γκρουπ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️ και από το Kitasweather), το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους έφτασε τα τρία εκατοστά.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία ELENA και κέντρο την Κρήτη κινείται ανατολικά και θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Πυκνή τροχαία κίνηση προς τα ορεινά 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE