Πολύ όμορφες είναι οι εικόνες από το Τρόοδος, λόγω της χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το τοπίο να «ντύνεται» στα λευκά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δεν φεύγει η «ELENA» μαζί με βροχές, καταιγίδες και χιόνια - Μέχρι πότε θα επηρεάσει την Κύπρο
Όπως θα δείτε από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (σ.σ. στο γκρουπ ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️ και από το Kitasweather), το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους έφτασε τα τρία εκατοστά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πάφο ανήμερα των Χριστουγέννων - Πλημμύρισαν δρόμοι
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία ELENA και κέντρο την Κρήτη κινείται ανατολικά και θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Πυκνή τροχαία κίνηση προς τα ορεινά
🔸Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον δρόμο Ακακίου - Κακοπετριάς.
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) December 26, 2024
🔸Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. pic.twitter.com/CWKXewQmTd
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
• Ανάλυση NY Times: Ο κόσμος μας καταρρέει, έρχεται η «εποχή των τεράτων»
• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 14 Ιανουαρίου - Πείτε τους χρόνια πολλά!
• Τι καιρό θα κάνει μετά τη διάλυση της ομίχλης - Πότε θα έχουμε βροχές στο... μενού
• Πλαφόν στο νερό: Ενιαία σε όλα τα σημεία πώλησης η τιμή του - Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις