Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Μέχρι και την 11η αγωνιστική, η Πάφος FC έκανε μια αψεγάδιαστη πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας σχεδόν το... απόλυτο (!), αφού μετρούσε 10 νίκες και μία ισοπαλία και ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές όμως, η ομάδα έβγαλε κούραση, της έλειψε η φρεσκάδα, δεν έγινε αποτελεσματικό ροτέισιον, βάλτε στην εξίσωση και την γκίνια και κάπως έτσι ήρθαν οι δύο ήττες από την Ομόνοια και την ΑΕΚ, που έριξαν τη διαφορά στον πόντο από τον 2ο Άρη, ενώ η απόσταση από την 3η ΑΕΚ είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE