Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Μέχρι και την 11η αγωνιστική, η Πάφος FC έκανε μια αψεγάδιαστη πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας σχεδόν το... απόλυτο (!), αφού μετρούσε 10 νίκες και μία ισοπαλία και ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές όμως, η ομάδα έβγαλε κούραση, της έλειψε η φρεσκάδα, δεν έγινε αποτελεσματικό ροτέισιον, βάλτε στην εξίσωση και την γκίνια και κάπως έτσι ήρθαν οι δύο ήττες από την Ομόνοια και την ΑΕΚ, που έριξαν τη διαφορά στον πόντο από τον 2ο Άρη, ενώ η απόσταση από την 3η ΑΕΚ είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE