Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Πήραν ανάσες και... πατάνε ξανά το «γκάζι»

Μέχρι και την 11η αγωνιστική, η Πάφος FC έκανε μια αψεγάδιαστη πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας σχεδόν το... απόλυτο (!), αφού μετρούσε 10 νίκες και μία ισοπαλία και ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές όμως, η ομάδα έβγαλε κούραση, της έλειψε η φρεσκάδα, δεν έγινε αποτελεσματικό ροτέισιον, βάλτε στην εξίσωση και την γκίνια και κάπως έτσι ήρθαν οι δύο ήττες από την Ομόνοια και την ΑΕΚ, που έριξαν τη διαφορά στον πόντο από τον 2ο Άρη, ενώ η απόσταση από την 3η ΑΕΚ είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.