Απόδραση 49χρονου: Χειροπέδες σε αστυνομικό και δικηγόρο - Φέρεται να ήταν συνεργοί

Απόδραση 49χρονου: Χειροπέδες σε αστυνομικό και δικηγόρο - Φέρεται να ήταν συνεργοί

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόδρασης του 49χρονου στις 22/12/2024 ενώ βρισκόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, για την οποία έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον κ. Θεμιστό Αρναούτη, Αρχηγό Αστυνομίας δύο μέλη της Αστυνομίας, έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα, ηλικίας 44 και 54 ετών.

Πρόκειται για 44χρονο μέλος της Αστυνομίας και 54χρονη δικηγόρο, οι οποίοι φαίνονται να συνέδραμαν στην απόδραση του 49χρονου.

Ο 44χρονος και η 54χρονη συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στις οικίες τους στη Λάρνακα, κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων για αδικήματα που αφορούν παροχή συνδρομής για τη διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συναλλαγές με αντιπροσώπους οι οποίες δηλώνουν διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας κ.α και τέθηκαν υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.