Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη αστυνομικού μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη αστυνομικού μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Αλεξανδρούπολη με αρνητικό πρωταγωνιστή αστυνομικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά από καταγγελία της συντρόφου του άνδρα της ΕΛΑΣ, διατάχθηκε η σύλληψη του 41χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και πέρασε ήδη αυτόφωρο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος και πρόκειται να δικαστεί στις 2 Ιανουαρίου.

Η καταγγελία της 39χρονης
Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο 41χρονος, που είναι χαμηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας, ακολούθησε με το όχημά του το δικό της αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 11 και 14 ετών.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 41χρονος πλησίασε πάρα πολύ κοντά στο όχημά της, μη τηρώντας την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, προκαλώντας της τρόμο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE