Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Πέτρου Νικολάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. 

Ο 84χρονος πρόσφυγας, από την Κάτω Ζώδια, ήταν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος», στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα. 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025, στις 11.00π.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες, και στην συνέχεια στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές στην φιλόπτωχο της εκκλησίας και στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025 λόγω πένθους.

Θλίψη στη Λάρνακα: Έφυγε ο ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE