Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Πέτρου Νικολάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. 

Ο 84χρονος πρόσφυγας, από την Κάτω Ζώδια, ήταν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος», στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα. 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025, στις 11.00π.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες, και στην συνέχεια στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές στην φιλόπτωχο της εκκλησίας και στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025 λόγω πένθους.

Θλίψη στη Λάρνακα: Έφυγε ο ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE