Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στη Λάρνακα: Πέθανε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Πέτρου Νικολάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. 

Ο 84χρονος πρόσφυγας, από την Κάτω Ζώδια, ήταν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος», στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα. 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025, στις 11.00π.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες, και στην συνέχεια στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές στην φιλόπτωχο της εκκλησίας και στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2025 λόγω πένθους.

Θλίψη στη Λάρνακα: Έφυγε ο ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Ζέφυρος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE