Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

«Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι για τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και ποιοι προκάλεσαν τις ζημιές στο γήπεδο καλαθόσφαιρας», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης 02 Ιανουαρίου.


Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρτσιώτης, τόνισε ότι μετά από διοικητική έρευνα εξετάζονται πιθανές παραλήψεις από την Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ναυτική φωτοβολίδα είναι απαγορευμένο προϊόν.

«Αν κάποιος χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου, όταν συλληφθεί θα κατηγορείται για απόπειρα φόνου», είπε συγκεκριμένα.

Καταληκτικά δήλωσε ότι: «Προχωρούμε τάχιστα στην ολοκλήρωση νομοσχεδίων για τη βία στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE