Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

«Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι για τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και ποιοι προκάλεσαν τις ζημιές στο γήπεδο καλαθόσφαιρας», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης 02 Ιανουαρίου.


Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρτσιώτης, τόνισε ότι μετά από διοικητική έρευνα εξετάζονται πιθανές παραλήψεις από την Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ναυτική φωτοβολίδα είναι απαγορευμένο προϊόν.

«Αν κάποιος χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου, όταν συλληφθεί θα κατηγορείται για απόπειρα φόνου», είπε συγκεκριμένα.

Καταληκτικά δήλωσε ότι: «Προχωρούμε τάχιστα στην ολοκλήρωση νομοσχεδίων για τη βία στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.