Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

«Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι για τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και ποιοι προκάλεσαν τις ζημιές στο γήπεδο καλαθόσφαιρας», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης 02 Ιανουαρίου.


Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρτσιώτης, τόνισε ότι μετά από διοικητική έρευνα εξετάζονται πιθανές παραλήψεις από την Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ναυτική φωτοβολίδα είναι απαγορευμένο προϊόν.

«Αν κάποιος χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου, όταν συλληφθεί θα κατηγορείται για απόπειρα φόνου», είπε συγκεκριμένα.

Καταληκτικά δήλωσε ότι: «Προχωρούμε τάχιστα στην ολοκλήρωση νομοσχεδίων για τη βία στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE