Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 68χρονου ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68 χρόνος ελλείπον μετά από συντονισμένες έρευνες μελών του ΤΑΕ Λεμεσου και της εθελοντικής ομάδας διάσωσης Ζωής εντοπίστηκε από την ομάδα διάσωσης κάτω από το γεφύρι στα Τέσσερα Φανάρια στη Λεμεσό.

Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου αφού είναι εξουθενωμένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE