Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 68χρονου ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68 χρόνος ελλείπον μετά από συντονισμένες έρευνες μελών του ΤΑΕ Λεμεσου και της εθελοντικής ομάδας διάσωσης Ζωής εντοπίστηκε από την ομάδα διάσωσης κάτω από το γεφύρι στα Τέσσερα Φανάρια στη Λεμεσό.

Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου αφού είναι εξουθενωμένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.