Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Εντοπίστηκε ο 68χρονος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 68χρονου ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68 χρόνος ελλείπον μετά από συντονισμένες έρευνες μελών του ΤΑΕ Λεμεσου και της εθελοντικής ομάδας διάσωσης Ζωής εντοπίστηκε από την ομάδα διάσωσης κάτω από το γεφύρι στα Τέσσερα Φανάρια στη Λεμεσό.

Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου αφού είναι εξουθενωμένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.