Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης – Καλέστηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Τι θα συζητήσουν

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης – Καλέστηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Τι θα συζητήσουν

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μεταβαίνει εκτάκτως ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης για να συναντήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μάριο Χαρτσιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύσκεψη θα αρχίσει στις 10 το πρωί και στην ατζέντα θα τεθούν οι χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού με την παραδοχή κενών στην Αστυνομία αναφορικά με την απόδραση 39χρονου κρατούμενου από το νοσοκομείο.

Αναμένεται παράλληλα να τεθούν εισηγήσεις για κάλυψη αυτών των κενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE