Υπόθεση με «τσαντάκηδες»: Χειροπέδες σε 27χρονο - Άρπαζε τσάντες από γυναίκες στη Λεμεσό

Υπόθεση με «τσαντάκηδες»: Χειροπέδες σε 27χρονο - Άρπαζε τσάντες από γυναίκες στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων ληστειών, που διαπράχθηκαν στις 09/01/2025 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία από 60χρονη και 86χρονη και στις δύο περιπτώσεις, τις προσέγγισαν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και με τη χρήση βίας, τους απέσπασαν τις τσάντες τους. (Αστυνομικό Δελτίο αρ. 2, ημερομηνίας 10/01/2025, σχετικό).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.