Υπόθεση με «τσαντάκηδες»: Χειροπέδες σε 27χρονο - Άρπαζε τσάντες από γυναίκες στη Λεμεσό

Υπόθεση με «τσαντάκηδες»: Χειροπέδες σε 27χρονο - Άρπαζε τσάντες από γυναίκες στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων ληστειών, που διαπράχθηκαν στις 09/01/2025 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία από 60χρονη και 86χρονη και στις δύο περιπτώσεις, τις προσέγγισαν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και με τη χρήση βίας, τους απέσπασαν τις τσάντες τους. (Αστυνομικό Δελτίο αρ. 2, ημερομηνίας 10/01/2025, σχετικό).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE