Ξεκαθαρίζει ο Βαφεάδης: Για ποια οχήματα με Takata μπορούν να ανανεωθούν οι άδειες κυκλοφορίας

Ξεκαθαρίζει ο Βαφεάδης: Για ποια οχήματα με Takata μπορούν να ανανεωθούν οι άδειες κυκλοφορίας

Για τις ανανεώσεις των αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ μίλησε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο».

Αναφορικά με τις ανανεώσεις των αδειών κυκλοφορίας, ο κ. Βαφεάδης σημείωσε ότι για τα οχήματα που ανακοινώθηκαν από τις αντιπροσωπείες ότι τίθενται σε ανακλήσεις, δηλαδή τα mazda demio και τα honda, μπορούν να ανανεώθουν οι άδειες κυκλοφορίας, διότι δεν έχει τεθεί εμπόδιο στο μηχανογραφικό του ΤΟΜ από τους διανομείς.

Ωστόσο επεσήμανε ότι για άλλα 9 χιλιάδες οχήματα για τα οποία είχαν ενημερωθεί οι πολίτες και δεν προχώρησαν σε ανάκληση, οι διανομείς έχουν βάλει εμπόδιο στο μηχανογραφικό του ΤΟΜ.

«Όταν προσπαθήσουν να περάσουν από τεχνικό έλεγχο θα τους πουν ότι για να πάρουν το ΜΟΤ θα πρέπει να προχωρήσουν σε ανάκληση», πρόσθεσε

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE