Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Για δεύτερη υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς επανασυνελήφθη σήμερα Ειδικός Αστυνομικός. 

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Ειδικός Αστυνομικός, τελούσε ήδη υπό κράτηση, για άλλη παρόμοιας φύσεως υπόθεση και το διάταγμα κράτησης του ανανεώθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για άλλες τέσσερις μέρες.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας, παραμένει προσηλωμένη στον πάγιο στόχο της για πάταξη φαινομένων διαφθοράς εντός της Αστυνομίας. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες και εκεί και όπου εντοπίζονται, αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE