Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Για δεύτερη υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς επανασυνελήφθη σήμερα Ειδικός Αστυνομικός. 

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Ειδικός Αστυνομικός, τελούσε ήδη υπό κράτηση, για άλλη παρόμοιας φύσεως υπόθεση και το διάταγμα κράτησης του ανανεώθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για άλλες τέσσερις μέρες.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας, παραμένει προσηλωμένη στον πάγιο στόχο της για πάταξη φαινομένων διαφθοράς εντός της Αστυνομίας. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες και εκεί και όπου εντοπίζονται, αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE