Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού: Του πέρασαν ξανά χειροπέδες για υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς

Για δεύτερη υπόθεση που αφορά αδικήματα διαφθοράς επανασυνελήφθη σήμερα Ειδικός Αστυνομικός. 

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Ειδικός Αστυνομικός, τελούσε ήδη υπό κράτηση, για άλλη παρόμοιας φύσεως υπόθεση και το διάταγμα κράτησης του ανανεώθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για άλλες τέσσερις μέρες.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας, παραμένει προσηλωμένη στον πάγιο στόχο της για πάταξη φαινομένων διαφθοράς εντός της Αστυνομίας. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες και εκεί και όπου εντοπίζονται, αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE