Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Δέκα θάνατοι από επιπλοκές της Γρίπης καταγράφηκαν μέχρι στιγμής τη φετινή περίοδο στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Πρόκειται, όπως είπε, κυρίως για ευάλωτους ηλικιωμένους με συννοσηρότητες.

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντίνου τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο, με κύρια αίτια τη Γρίπη, για να σημειώσει ότι η τελική αιτία θανάτου θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η τελική αιτία θανάτου καθορίζεται με ειδικές διαδικασίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέσω συγκεκριμένων λογισμικών συστημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.