Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Δέκα θάνατοι από επιπλοκές της Γρίπης καταγράφηκαν μέχρι στιγμής τη φετινή περίοδο στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Πρόκειται, όπως είπε, κυρίως για ευάλωτους ηλικιωμένους με συννοσηρότητες.

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντίνου τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο, με κύρια αίτια τη Γρίπη, για να σημειώσει ότι η τελική αιτία θανάτου θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η τελική αιτία θανάτου καθορίζεται με ειδικές διαδικασίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέσω συγκεκριμένων λογισμικών συστημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE