Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

Δέκα θάνατοι από επιπλοκές της Γρίπης καταγράφηκαν μέχρι στιγμής τη φετινή περίοδο στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Πρόκειται, όπως είπε, κυρίως για ευάλωτους ηλικιωμένους με συννοσηρότητες.

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντίνου τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο, με κύρια αίτια τη Γρίπη, για να σημειώσει ότι η τελική αιτία θανάτου θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η τελική αιτία θανάτου καθορίζεται με ειδικές διαδικασίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέσω συγκεκριμένων λογισμικών συστημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE