Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη τη δαπάνη ποσού ύψους €1,5 εκ. για εργασίες εκβάθυνσης και ανακαίνισης της μαρίνας της Λάρνακας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης μετά το πέρας του Υπουργικού, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία της μαρίνας και την ασφαλή είσοδο και έξοδο σκαφών στη μαρίνα, όπως επίσης και για μια γενική αναβάθμιση της ασφάλειας στους γύρω χώρους.

«Η δράση αυτή εμπίπτει στις δεσμεύσεις, που είχαμε κάνει προς την τοπική κοινωνία της Λάρνακας, ότι θα προχωρούσαμε στα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν. Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι μελέτες για την εκβάθυνση και προχωρούμε άμεσα με την προσφοροδότη του έργου», ανέφερε.

Ο Υπουργός είπε επίσης ότι αναμένεται πως σύντομα το έργο θα υλοποιηθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία των χρηστών της μαρίνας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα έγγραφα προσφορών, κάτι το οποίο θα τρέξει αμέσως.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE