Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης μετά το πέρας του Υπουργικού, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία της μαρίνας και την ασφαλή είσοδο και έξοδο σκαφών στη μαρίνα, όπως επίσης και για μια γενική αναβάθμιση της ασφάλειας στους γύρω χώρους.
«Η δράση αυτή εμπίπτει στις δεσμεύσεις, που είχαμε κάνει προς την τοπική κοινωνία της Λάρνακας, ότι θα προχωρούσαμε στα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν. Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι μελέτες για την εκβάθυνση και προχωρούμε άμεσα με την προσφοροδότη του έργου», ανέφερε.
Ο Υπουργός είπε επίσης ότι αναμένεται πως σύντομα το έργο θα υλοποιηθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία των χρηστών της μαρίνας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα έγγραφα προσφορών, κάτι το οποίο θα τρέξει αμέσως.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




