Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη τη δαπάνη ποσού ύψους €1,5 εκ. για εργασίες εκβάθυνσης και ανακαίνισης της μαρίνας της Λάρνακας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης μετά το πέρας του Υπουργικού, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία της μαρίνας και την ασφαλή είσοδο και έξοδο σκαφών στη μαρίνα, όπως επίσης και για μια γενική αναβάθμιση της ασφάλειας στους γύρω χώρους.

«Η δράση αυτή εμπίπτει στις δεσμεύσεις, που είχαμε κάνει προς την τοπική κοινωνία της Λάρνακας, ότι θα προχωρούσαμε στα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν. Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι μελέτες για την εκβάθυνση και προχωρούμε άμεσα με την προσφοροδότη του έργου», ανέφερε.

Ο Υπουργός είπε επίσης ότι αναμένεται πως σύντομα το έργο θα υλοποιηθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία των χρηστών της μαρίνας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα έγγραφα προσφορών, κάτι το οποίο θα τρέξει αμέσως.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE