Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Υπουργικό: Ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκατ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη τη δαπάνη ποσού ύψους €1,5 εκ. για εργασίες εκβάθυνσης και ανακαίνισης της μαρίνας της Λάρνακας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης μετά το πέρας του Υπουργικού, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία της μαρίνας και την ασφαλή είσοδο και έξοδο σκαφών στη μαρίνα, όπως επίσης και για μια γενική αναβάθμιση της ασφάλειας στους γύρω χώρους.

«Η δράση αυτή εμπίπτει στις δεσμεύσεις, που είχαμε κάνει προς την τοπική κοινωνία της Λάρνακας, ότι θα προχωρούσαμε στα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν. Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι μελέτες για την εκβάθυνση και προχωρούμε άμεσα με την προσφοροδότη του έργου», ανέφερε.

Ο Υπουργός είπε επίσης ότι αναμένεται πως σύντομα το έργο θα υλοποιηθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία των χρηστών της μαρίνας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα έγγραφα προσφορών, κάτι το οποίο θα τρέξει αμέσως.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE