Επεισοδιακή καταδίωξη: Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Τον συνέλαβαν «φτιαγμένο» και μεθυσμένο

Επεισοδιακή καταδίωξη: Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Τον συνέλαβαν «φτιαγμένο» και μεθυσμένο

Στη σύλληψη 26χρονου οδηγού για σωρεία τροχαίων αδικημάτων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Ο 26χρονος παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών και ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.20μ.μ. χθες περίπολο της Τροχαίας Λεμεσού, έκανε σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων. Στην προσπάθεια του οδηγού να εισέλθει στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στη νησίδα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που ακολούθησαν, οδηγός του οχήματος ήταν 26χρονος κάτοικος Λεμεσού. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα, ενώ η χαμηλότερη ένδειξη κατά την τελική εξέταση αλκοόλης, στην οποία υποβλήθηκε ήταν 66μg% αντί 22μg%.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στη νησίδα, δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE