Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου

Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου

Στη διήμερη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιανουαρίου, στο Βερολίνο, θα συμμετάσχει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το ΔΗΣΥ, στο πλαίσιο της Συνόδου, η κ. Δημητρίου θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές και συναντήσεις με αρχηγούς του ΕΛΚ.

Αναφέρεται ότι κατά τη Σύνοδο η κ. Δημητρίου «θα τοποθετηθεί επί θεμάτων που αφορούν την οικονομία για μια πιο ανταγωνιστική Ευρώπη, τις προτεραιότητες για το 2025 και τη στρατηγική του ΕΛΚ σε μια εποχή σημαντικών γεωπολιτικών εξελίξεων».

Προστίθεται ότι στη Σύνοδο αναμένεται να υιοθετηθεί κοινό πολιτικό έγγραφο που θα αφορά, μεταξύ άλλων, την ευρωπαϊκή οικονομία, το μεταναστευτικό ζήτημα και θέματα ασφάλειας.

Η κ. Δημητρίου αναχωρεί για το Βερολίνο σήμερα και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE