Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 58χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων εργασίας, σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται ότι ως ιδιοκτήτης τριών γαϊδουριών κι ενός αλόγου δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και συγκεκριμένα είχε τα ζώα δεμένα σε πασσάλους, χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Μετά τη σύλληψή του σε βάρος του 58χρονου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία για την εξέταση των ζώων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.