Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 58χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων εργασίας, σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται ότι ως ιδιοκτήτης τριών γαϊδουριών κι ενός αλόγου δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και συγκεκριμένα είχε τα ζώα δεμένα σε πασσάλους, χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Μετά τη σύλληψή του σε βάρος του 58χρονου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία για την εξέταση των ζώων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.