Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 58χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων εργασίας, σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται ότι ως ιδιοκτήτης τριών γαϊδουριών κι ενός αλόγου δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και συγκεκριμένα είχε τα ζώα δεμένα σε πασσάλους, χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Μετά τη σύλληψή του σε βάρος του 58χρονου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία για την εξέταση των ζώων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE