Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε παραλία της Σύμης

Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε παραλία της Σύμης

Σορός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Σύμη.

Επί τόπου έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, και το πλήρωμα του ενός, με τη συνδρομή του δεύτερου, περισυνέλεξε τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, είναι ύψους περίπου 1,75 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Φορούσε τζιν παντελόνι, δύο μπλούζες (λευκή και ασπρόμαυρη) και αθλητικά παπούτσια.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ το Λιμεναρχείο Σύμης έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE