Απίστευτο περιστατικό! Κουτούλησε γιατρό γιατί καθυστέρησε να του δώσει την ένεση του!

Απίστευτο περιστατικό! Κουτούλησε γιατρό γιατί καθυστέρησε να του δώσει την ένεση του!

Τρεις ραφές στο μέτωπο χρειάστηκε γιατρός των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας μετα απο κουτουλιά ουσιοεξαρτώμενου ατόμου.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους κύκλους του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά και απο το περιστατικό αυτό.

Ουσιοεξαρτώμενος πολίτης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/10) τις πρώτες βοήθειες του Γ. Νοσοκομείου Λευκωσίας ζητώντας απο τους γιατρούς να του γράψουν την συνταγή για την ένεση της πεθιδίνης.

Ο ίδιος χρειαζόταν επειγόντως το υποκατάστατο της δόσης του καθώς παρουσίαζε έντονους πόνους.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μιράντα Λυσάνδρου (Εφ.Πολίτης), οι γιατροί είχαν πει στον ασθενή να περιμένει λίγο μέχρι να τον δουν καθώς εκείνη την ώρα ο γιατρός εξέταζε άλλο ασθενή.

Όταν πλέον του χορηγήθηκε η ένεση, ο ασθενής ζήτησε να δει το γιατρό λίγο ιδιαιτέρως... τότε ηταν που τον κουτούλησε στο μέτωπο. Ο γιατρός απο την κουτουλιά, χρειάστηκε τρεις ραφές.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία καθώς όπως σημειώνεται επικρατεί φόβος μεταξύ του προσωπικού στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν Λευκωσίας λόγω του ότι περίπου 10 ουσιοεξαρτώμενα άτομα παραπέμπονται για χορήγηση πεθιδίνης για να μην πονάνε απο την απουσία της ηρωίνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE