Στο κελί τρεις ανήλικοι για ληστεία εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό - Ψάχνουν άλλον έναν

Στο κελί τρεις ανήλικοι για ληστεία εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό - Ψάχνουν άλλον έναν

Μετά από εξετάσεις και αξιολόγηση τεκμηρίων που παραλήφθηκαν και πληροφοριών που δόθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, έχει προκύψει μαρτυρία και έχουν συλληφθεί τρεις ανήλικοι για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας διανομέα φαγητού που διαπράχθηκε κοντά σε πάρκο στην περιοχή Τ/Κ συνοικίας στις 15/1/25 στη Λεμεσό.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για την διαδικασία προσωποκράτησης τους όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για οκτώ ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE