Στο νοσοκομείο 11χρονη που έπεσε από βυτιοφόρο στην Αχαΐα

Στο νοσοκομείο 11χρονη που έπεσε από βυτιοφόρο στην Αχαΐα

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Καλαμάκι της Δυτικής Αχαΐας, με συνέπεια τον τραυματισμό μίας 11χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν βυτιοφόρο στάθμευσε στην περιοχή για να φορτώσει γάλα. Σύμφωνα με το tempo24.news, η 11χρονη έπαιζε με άλλα παιδιά στο δρόμο και ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου.

Ο οδηγός όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία δεν αντιλήφθηκε την 11χρονη και έβαλε μπροστά τη μηχανή για να φύγει. Μόλις το κοριτσάκι κατάλαβε πως το βαρύ όχημα ξεκινούσε, πήδηξε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE