Οκτώ οικογένειες στη Λευκωσία έχουν ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα - Ανάμεσα τους και μονογονιοί με ανήλικα

Οκτώ οικογένειες στη Λευκωσία έχουν ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα - Ανάμεσα τους και μονογονιοί με ανήλικα

Οκτώ οικογένειες εκ των οποίων κάποιες από αυτές μονογονεϊκές με ανήλικα παιδιά, βρίσκονται σε ανάγκη για βασικά είδη επιβίωσης.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα For A Better World, οι οικογένειες χρειάζονται βοήθεια σε τρόφιμα , είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ σε μια περίπτωση υπάρχει ανάγκη για car seat για παιδάκι 14 κιλών.

Δείτε την λίστα με τις ανάγκες:

  • Αγοράκι έχει ανάγκη από χειμερινά ρούχα μέγεθος 6-7 χρονών
  • Γυναίκα 30-40 ετών χρειάζεται χειμερινά ρούχα μέγεθος Xl (48)
  • Οικογένεια χρειάζεται car seat για παιδάκι 14 κιλά
  • Κοριτσάκι χρειάζεται χειμερινά ρούχα μέγεθος 6-7 χρονών και 28 μέγεθος παπούτσια.
  • Κοριτσάκι χρειάζεται παπούτσια μέγεθος 26

Παράκληση της εθελοντικής ομάδας είναι σε ότι αφορά ρούχα, παπούτσια και είδη τα οποία θα συλλεχθούν να είναι τα συγκεκριμένα μεγέθη και είδη, όπως επίσης τα ρούχα και παπούτσια να είναι καθαρά και σε κατάσταση που μπορούν να φορεθούν αξιοπρεπώς.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.