Οκτώ οικογένειες στη Λευκωσία έχουν ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα - Ανάμεσα τους και μονογονιοί με ανήλικα

Οκτώ οικογένειες στη Λευκωσία έχουν ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα - Ανάμεσα τους και μονογονιοί με ανήλικα

Οκτώ οικογένειες εκ των οποίων κάποιες από αυτές μονογονεϊκές με ανήλικα παιδιά, βρίσκονται σε ανάγκη για βασικά είδη επιβίωσης.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα For A Better World, οι οικογένειες χρειάζονται βοήθεια σε τρόφιμα , είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ σε μια περίπτωση υπάρχει ανάγκη για car seat για παιδάκι 14 κιλών.

Δείτε την λίστα με τις ανάγκες:

  • Αγοράκι έχει ανάγκη από χειμερινά ρούχα μέγεθος 6-7 χρονών
  • Γυναίκα 30-40 ετών χρειάζεται χειμερινά ρούχα μέγεθος Xl (48)
  • Οικογένεια χρειάζεται car seat για παιδάκι 14 κιλά
  • Κοριτσάκι χρειάζεται χειμερινά ρούχα μέγεθος 6-7 χρονών και 28 μέγεθος παπούτσια.
  • Κοριτσάκι χρειάζεται παπούτσια μέγεθος 26

Παράκληση της εθελοντικής ομάδας είναι σε ότι αφορά ρούχα, παπούτσια και είδη τα οποία θα συλλεχθούν να είναι τα συγκεκριμένα μεγέθη και είδη, όπως επίσης τα ρούχα και παπούτσια να είναι καθαρά και σε κατάσταση που μπορούν να φορεθούν αξιοπρεπώς.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE