Στο κελί ο 57χρονος για την απόπειρα φόνου της συζύγου του - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Στο κελί ο 57χρονος για την απόπειρα φόνου της συζύγου του - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 57χρονου για την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας φόνου το απόγευμα της Κυριακής σε βάρος της 46χρονης συζύγου του στην κατοικία τους στην Πέγεια προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 57χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, φέρεται να έχει παραδεχτεί την διάπραξη του αδικήματος.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η 46χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.  

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά απόπειρα φόνου σε βάρος της 46χρονης με φερόμενο ως δράστη τον σύζυγο της. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE