Ποταμιά: «Περίεργη» η εμπλοκή του Τ/κ στην υπόθεση

Ποταμιά: «Περίεργη» η εμπλοκή του Τ/κ στην υπόθεση

Για το πρόσωπο το οποίο συνελήφθη στην Κερύνεια το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Ποταμιάς, αναφέρθηκε η δημοσιογράγος, Χατιτζέ Κέρλο, στην εκπομπή Alpha Καλημέρα.

Όπως σημείωσε, «είναι ένα πρόσωπο που οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν γνώριζαν την ύπαρξη του και που το ίδιο άτομο δηλώνει, μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς για να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές».

Παράλληλα ανέφερε ότι, «η όλη υπόθεση φαίνεται να είναι περίεργη» και πρόσθεσε ότι «όπως δήλωσε αρχικά η λεγόμενη Αστυνομία έφερε σημάδια από σφαίρα και τότε εγέρθηκαν υποψίες και προχώρησαν στη σύλληψη του»

Ωστόσο, σημείωσε, «αργότερα δηλώθηκε ότι το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη κατοχή του κατά την διάρκεια της διαφυγής του ήταν φρεσκομπογιατισμένο».

Αναμένουμε, συνέχισε, «με την λήξη της προσωποκράτησης του προσώπου που συνελήφθη από τις λεγόμενες αρχές τι θα τεθεί στο δικαστήριο».

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE