Ποταμιά: «Περίεργη» η εμπλοκή του Τ/κ στην υπόθεση

Ποταμιά: «Περίεργη» η εμπλοκή του Τ/κ στην υπόθεση

Για το πρόσωπο το οποίο συνελήφθη στην Κερύνεια το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Ποταμιάς, αναφέρθηκε η δημοσιογράγος, Χατιτζέ Κέρλο, στην εκπομπή Alpha Καλημέρα.

Όπως σημείωσε, «είναι ένα πρόσωπο που οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν γνώριζαν την ύπαρξη του και που το ίδιο άτομο δηλώνει, μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς για να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές».

Παράλληλα ανέφερε ότι, «η όλη υπόθεση φαίνεται να είναι περίεργη» και πρόσθεσε ότι «όπως δήλωσε αρχικά η λεγόμενη Αστυνομία έφερε σημάδια από σφαίρα και τότε εγέρθηκαν υποψίες και προχώρησαν στη σύλληψη του»

Ωστόσο, σημείωσε, «αργότερα δηλώθηκε ότι το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη κατοχή του κατά την διάρκεια της διαφυγής του ήταν φρεσκομπογιατισμένο».

Αναμένουμε, συνέχισε, «με την λήξη της προσωποκράτησης του προσώπου που συνελήφθη από τις λεγόμενες αρχές τι θα τεθεί στο δικαστήριο».

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE