Χαρμαντζί: Θετικό το γεγονός ότι οι ηγέτες θα συναντηθούν ξανά

 Χαρμαντζί: Θετικό το γεγονός ότι οι ηγέτες θα συναντηθούν ξανά

Παρόλο που δεν υπήρξε συγκεκριμένο αποτέλεσμα από τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ για τα σημεία διέλευσης, είναι θετικό το γεγονός ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά, δήλωσε ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί.

Μιλώντας στη διαδικτυακή «Κίπρις Ποστασί», ο κ. Χαρμαντζί ανέφερε ότι το 2023 περίπου 5,2 εκατομμύρια άτομα πέρασαν από τα σημεία διέλευσης από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα, ενώ το 67-68% των διελεύσεων πραγματοποιήθηκε από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Υποστήριξε ότι το άνοιγμα περισσότερων σημείων διέλευσης θα διευκολύνει τις μετακινήσεις και θα αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

Τέλος, ο κ. Χαρμαντζί εξέφρασε την άποψη ότι είναι απίθανο να επιτευχθεί οριστική λύση στην άτυπη συνάντηση 5+1 που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία τον Μάρτιο, λέγοντας ότι ο κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή όπου τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ραγδαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE