ΑΚΕΛ: «Νέος εξευτελισμός του κράτους το podcast ισοβίτη από τις Φυλακές»

ΑΚΕΛ: «Νέος εξευτελισμός του κράτους το podcast ισοβίτη από τις Φυλακές»

Καυστική η νέα ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε με ισοβίτη να δίνει συνέντευξη podcast μέσα από τις Φυλακές με το κινητό του.

Η Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά

 

Υποθέτουμε ότι είναι απίθανο να συναισθανθεί -πόσο μάλλον να αναλάβει- οποιαδήποτε ευθύνη ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το νέο ρεζίλεμα με κατάδικους εγκληματίες να δίνουν διαδικτυακές συνεντεύξεις από το κελί τους. Διερωτόμαστε αν η κυβέρνηση επιτρέπει την κριτική για το νέο φιάσκο που εξευτελίζει το κράτος ή αν ο κ. Χαρτζιώτης θεωρεί ότι συνηθίζονται τα podcast ισοβιτών από τις Κεντρικές Φυλακές και θα συνεχίσει το -όποιο- έργο του.

Η κυπριακή κοινωνία πάντως διερωτάται πώς οι αρχές αυτού του τόπου θα συλλάβουν τους εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, όταν δεν μπορούν να ελέγξουν τους εγκληματίες που είναι ήδη στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE