Άνδρας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε υπάλληλο περιπτέρου στην Ελλάδα

Άνδρας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε υπάλληλο περιπτέρου στην Ελλάδα

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσε τηλεφώνημα από υπάλληλο περιπτέρου στο Περιστέρι για έναν άνδρα που της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στην περιοχή συνέλαβαν έναν άνδρα από το Πακιστάν στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μιαούλη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας, ο Πακιστανός πήγε στο περίπτερο, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα και την κάλεσε να βγει στον δρόμο.

Η γυναίκα, παρά το σοκ, διατήρησε την ψυχραιμία της και κάλεσε στο 100.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα των αστυνομικών δεν προέκυψε ότι πρόκειται για το άτομο που είχαν καταγγείλει γυναίκες για παρόμοιες συμπεριφορές στο Περιστέρι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE