Άνδρας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε υπάλληλο περιπτέρου στην Ελλάδα

Άνδρας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε υπάλληλο περιπτέρου στην Ελλάδα

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσε τηλεφώνημα από υπάλληλο περιπτέρου στο Περιστέρι για έναν άνδρα που της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στην περιοχή συνέλαβαν έναν άνδρα από το Πακιστάν στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μιαούλη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας, ο Πακιστανός πήγε στο περίπτερο, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα και την κάλεσε να βγει στον δρόμο.

Η γυναίκα, παρά το σοκ, διατήρησε την ψυχραιμία της και κάλεσε στο 100.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα των αστυνομικών δεν προέκυψε ότι πρόκειται για το άτομο που είχαν καταγγείλει γυναίκες για παρόμοιες συμπεριφορές στο Περιστέρι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Εντείνει την ανησυχία το Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Εντείνει την ανησυχία το Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE